Prilikom otvorenja hotela Amarin u Rovinju, nitko nije štedio riječi hvale i svi su se unisono složili da je hotel impresivan! Komentare oduševljenja ovaj luksuzni family hotel izaziva i danas nakon gotovo dvije godine od otvaranja. kada mu je broj gostiju narastao na respektabilnu brojku.

Realizaciju Hotela Amarin potpisuje arhitektonski ured STUDIO UP Lee Pelivan i Tome Plejića, a Maistra je u ovaj projekt investirala 300 milijuna kuna. Arhitekti koji su osmislili Amarin opisuju ga kao didaktičnu igračku, jer upravo na nju nalikuje sve nepravilne linije i krivulje koje tvore hotel, a budući da se radi o obiteljskom hotelu, upravo je didaktičnost pravi izraz ali i iskustvo koje se stapa s luksuzom i odmorom.

Amarin je smješten na zelenom poluotoku koji se nalazi samo nekoliko minuta vožnje od samog centra Rovinja. Plaže su mu stjenovite i šljunčane, tako da gosti mogu birati što više odgovara bezbrižnom odmoru njihovoj obitelji, a okružene su visokim borovima koji gostima nude i ugodnu hladovinu ako se ne žele pržiti na suncu. Gostima su na raspolaganju i teniski tereni, pješačke staze i staze za jogging, tu je i multifunkcionalno igralište, najam bicikala, škola jedrenja i daskanja, najam jet-skija, fitness za odrasle i djecu, zatim je tu područje s 3 prostrana bazena i hidromasažnom zonom, jedinstvena termalna zona s Kneipp stazom i 4 vrste sauna. Dakle, nema sumnje da se ovdje možete odmoriti i opustiti do krajnjih granica vlastitog hedonizma.

Hotel Amarin posebno se ponosi svojim inovativnim animacijskim programom “Amarin Kids”, gdje se kroz tri dječja kluba provode intenzivne aktivnosti kojima je cilj potaknuti znatiželju, kreativnost, maštu i individualnost u djece. Za njih je osmišljen bogat izbor sportskih aktivnosti u sklopu animacije, pa su tu natjecanja, zumba, aerobik, vodeni aerobik, prljaonica, znanstveni kutak, kino dvorana. Što se tiče smještajnog kapaciteta, tu je 276 soba i 4 prostrana suitea, pa ako ste zainteresirani, rezervirajte svoje mjesto.