Istralandia je aquapark koji nudi zabavu cijeloj obitelji

Iako u Hrvatskoj ima tek nekoliko aquaparkova, Istralandia pokraj Novigrada konkurira za najbolji u Europi. Mada postoji tek pet godina, svake nove godine bilježi sve veći broj zadovoljnih posjetitelja, pa se najavljuju i nove investicije.

Istralandia se naziva najzabavnijom vodom u Istri, a zabava kroz cijeli dan za odrasle i djecu podrazumijeva vodene površine (4500 kvadrata!), više od kilometar i pol različitih zanimljivih tobogana, nevjerojatnih 27 metara visok Free Fall, zatim je tu najveći mediteranski bazen s valovima, oni koji žele masažu mogu iskušati dvije razine fantastičnog hidromasažnog bazena. Tu je i bazen samo za djecu, s mnogim toboganima i zabavnim dvorcem, amfiteatar koji prima 500 ljudi na kojem je moguće organizirati koncerte, razne priredbe i druge nastupe, animatori s djecom igraju se na raznim radionicama na pijesku, a barovi i restorani nude ukusnu, zdravu i svježu hranu, kao i onu koju bi se moglo okarakterizirati “popularnom”.

Prostor s najzabavnijom vodom u Istri najavljuje i velike novitete za 2018. godinu. Kao da Istralandia nije dovoljno zanimljiva, u pripremi je pet novih atrakcija. Fantastični tobogani originalnih naziva priuštit će nezaboravne trenutke zabave ispunjene adrenalinom svima koji se ohrabre spustiti niz njih. Najmlađi će posebno uživati u interaktivnoj igri s atrakcijama i prskalicama na vodu, a za to vrijeme roditelji će se moći mirno opuštati u bazenu za obitelj u neposrednoj blizini. No, ni to nije sve, jer Istralandia vam nudi i 2 novouređena ugostiteljska objekta.

Ove nove investicije iznosile su oko 3 milijuna eura, a to potvrđuje veliko povjerenje investitora u projekt Istralandia jer ga svake godine želi obogatiti novim i boljim sadržajima. O kvaliteti pak najbolje govore mahom oduševljene recenzije posjetitelja, pa se tako na Facebooku Istralandia može pohvaliti izuzetno visokom ocjenom od 4.6 zvjezdica. Povedite cijelu obitelj i zabavite se u aquaparku, a za nadati je se da će se interes za ovakve zabavne turističke objekte pokazati i u drugim regijama Hrvatske.